- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

- 19 Ocak 2021, Salı 9:19
- A-
- A+
- 817 kez okundu
Sezon başında Manisa FK’dan transfer edilen ve müthiş performansı ile göz kamaştıran Sinan Kurumuş, attığı 17 golle Türkiye liglerinin en golcü oyuncusu durumunda.
Etkili performansıyla hem takımının 3 puan almasında önemli rol oynayan Kurumuş, 18 maçta attığı 17 golle ‘Kral’ olma yolunda. Çorum FK ligin ilk yarısında en faz gol atan ikinci takım durumunda. Çorum FK ligin ilk yarısında 38 gol atarken, bu gollerin yarısı Sinan Kurumuş’tan geldi. Attığı 17 golle ligdeki çoğu takımın attığı gol sayısından daha fazla olan Sinan Kurumuş, performansı ile parmak ısırtmaya devam ediyor. Sinan en son Pazar günü oynanan Kahramanmaraşspor maçını da boş geçmedi.
Süper lig, TFF 1.lig, Misli.com 2.lig ve 3.ligleri arasında en fazla gol atan oyuncu durumunda olan Sinan Kurumuş’u 16 golle Bodrumspor’da oynayan Ozan Sol izliyor.
Çorum FK’da gol krallığında 7 golle Umut Kaya ve Cengiz Ötkün yer alıyor.
Çorum Hakimiyet
HABERE YORUM YAZIN

-
Roma 3 golle tur biletini aldı
-
Moreno'nun golleri Villarreal'e turu getirdi
-
Napoli Avrupa'ya veda etti
-
Akhisarspor'da yeni teknik direktör belli oldu
-
Menemenspor tek golle kazandı
-
Manisaspor: 0 Bucaspor 1928: 1
-
Akhisarspor'da Mesut Dilsöz'le yollar ayrıldı
-
Ümraniyespor'da 3 futbolcu Kovid-19'a yakalandı