- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

- 05 Ocak 2021, Salı 21:03
- A-
- A+
- 319 kez okundu
Berat Özdemir ile 4.5 yıllığına anlaşmaya varıldığı açıklandı.
Bordo-mavililer genç futbolcuya; 2020/21 sezonu için 2.5 milyon TL, 2021/22 sezonu için 5 milyon TL garanti ücret ödeyecek..
2022/23 ve sonraki sezonlar için ise, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ödeneceği bildirildi.
Ayrıca açıklamada, menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %5'i ödeneceği bilgisi yer aldı.
Karadeniz ekibinin KAP bildiriminde şu ifadeler yer aldı:
"Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir'in kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak, 2.500.000.-EUR ödenecektir.
Ayrıca, Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne ödenecek tutardan sonra kalan kısmın %20'si ödenecektir."
HABERE YORUM YAZIN
